Sådan vælger du den bedste trampolin

Før du køber en trampolin for første gang, skal du overveje sikkerhed. Sikkerhed handler ikke kun om at forebygge utilsigtede kvæstelser. Det omfatter også sikkerhed for dem, der bruger trampolinen. Sikkerhed er vigtig for alle, uanset hvor godt en trampolin fungerer. Hvis der ikke er nogen retningslinjer eller sikre måder at bruge det på, kan det være farligt for både børn såvel som voksne. Det er vigtigt at sikre, at den trampolin, du køber, er sikker for både børn såvel som voksne. Her er nogle vigtige ting at huske, når du køber en sikker trampolin.

Størrelse og form: Før du køber en trampolin sørg for at det er stort nok til at hoppe på og har den rette størrelse måtten til at gå med det. Sikre trampoliner skal kunne passe ned i jorden og have polstring rundt om kanterne. Selvom det kan være sjovt at hoppe, er det ikke altid sikkert. Af sikkerhedsmæssige årsager skal fjedre og puder samles godt. Det ville være rart, hvis der var en hård plastikfjeder, der ikke vil bryde og skade nogen.

Sikkerhedsfunktioner: Er der særlige sikkerhedsfunktioner på din lille trampolin til små børn? Hold øje med eventuelle særlige sikkerhedsfunktioner på din trampolin. De er de områder, der med størst sandsynlighed vil forårsage skade, når folk bruger det. En brækket knogle er den mest almindelige skade, som folk får på deres trampolin. Brækkede knogler kan undgås ved at vide, hvordan man hopper sikkert, og ved hjælp af de bedste trampolinmåtter. Der er endda pauser i visse måtter, der kan bruges til meget hårde knogler.

Sikkerhedspolstring: Er sikkerhedspolstring inkluderet, eller kan du købe den separat? Måtter, der har pauser i dem, er sikrere end måtter, der ikke gør det. Du kan spare tid ved ikke selv at skulle installere polstringen. Dette er noget mange trampolin ejere mener, at de skal gøre for at holde det sikkert. Det er ikke tilfældet. Separat polstring skal købes, hvis den skal placeres mellem trampolinen og dig.

Voksenopsyn: Skal sikkerhedskabinettet og voksenovervågningen være på plads? Det kan synes indlysende, men nogle gange er det ikke. Hvis du ikke fører ordentligt tilsyn med børnene, kan der være tidspunkter, hvor du vil lade en anden person hoppe på din trampolin. Hvis dette er situationen, så en clevr (eller en lodret springramme) er din bedste mulighed for at gøre din trampolin sikker. En clevr eller ramme kan bruges til at sikre sikkerheden. Dette skyldes, at det er sværere for nogen at komme væk fra trampolinen, hvis de er så høje. En skadet person vil også finde det vanskeligere at komme ind på din trampolin, så de kan begynde at hoppe op.

Brækkede knogler eller forstuvninger: Hvad har brækkede knogler, forstuvede muskler og frakturer fået til fælles? Begge disse kræver, at du er meget forsigtig, når trampolin-spiller. At spille på trampolinen kræver, at du er meget forsigtig. Du kan få fingrene fanget i stropper og ender med at få ridset. Du kan sikre dig, at dine børn er sikre, ved at sætte en sikkerhedslinje foran rammen.