Lakering et oliemaleri

Lak er mere end blot et lag for at beskytte din olie maleri fra ultraviolet lys, forurening i atmosfæren og slidstyrke. Det vil også bringe ud glans i farver, hvilket gør dem gnistre. Lak er fremstillet af Damar harpiks opløses i en blanding af terpentin og andre organiske opløsningsmidler. Husk at olie maling tørrer udefra i; Når det tørrer, danner det en overflade huden først. Under tørringsprocessen små porer form i denne overflade hud. Overfladen af malingen kan føles tørre, men under huden, malingen er stadig våd, uanset hvor tynd belægningen er. Det tager mindst 6 måneder tørretid for tørret olie malingsfilm at blive tør nok at det igen ikke opløses af mild opløsningsmidler som terpentin. Når en lak påføres et reproduktion kunst olie på lærred maleri før 6-måneders tørretid, lakken fylder porerne i filmens olie maling, opløsningsmidler indholdet af lakken kan nemt re opløse utilstrækkeligt tørret olie maling på bunden af den lærred og forårsage alle slags problemer – som rynker på olie malingsfilm, revner og gulfarvning af farven.

Rengør maleriet, så det er fri for støv og snavs. Lægge oliemaleri flade, så lægge en dæmper på overfladen en smule af vat med rent vand.

Tørre oliemaleri med en anden lidt vat. Med fingrene, forsigtigt fjerne enhver bomuldsfibre, der har været fanget i olie maling.

Efterlad dit maleri til tørre i flere timer.

Vælg high gloss, satin eller mat finish. Lak kan børstet eller sprøjtes på. Bruge en flad børste til at anvende lak. Hvis du ikke ønsker din olie på lærred maleri for at være alt for skinnende, bruge en mat lak snarere end en glans, en.

Med maleriet flad, arbejde fra top til bund, anvende lak i parallelle streger fra kanten af olie maleri til den anden. Altid arbejde i samme retning. Prøv at have den samme mængde af lak på børste for hvert strøg, så du sætte lige store mængder af lak på alle dele af det olie maleri. Altid lak hele olie på lærred maleri på en gang.

Når det første lag af lak er tør, anvende en anden frakke på rette vinkler til først. Dette vil give dig en god, selv færdig.

Forlade maleriet flade i mindst 10 minutter efter du er færdig med lakering for at stoppe lakken kører ned olie maleri. Derefter prop det ind til en væg til tørre, ansigt indad.

At afprøve om lakken er tør eller ej, tryk kanten af oliemaleri at se hvis det er stadig tacky. Det skal tørre inden for en dag eller to, afhængig af vejret.

Leave a Reply

Your email address will not be published.