Check svindel – Hvornår kan du være sikker på, at en check er faktisk god?

Beskytte dig selv mod svindel bliver mere og mere sværere da kredit tyveri er på fremmarch i nationen. Tyve stjæler mere end dine ejendele. De nu stjæle din identitet, kreditkort, checks og meget mere.

Når du indbetaler en check i din checkkonto, gør banken midler fås i to til fem dage. Betyder det, at du er virkelig sikker? Nej, ikke nødvendigvis. Føderale regler kræver, at bankerne til at frigive midler til dig i denne tidsramme. Endnu, kan det tage uger før banken faktisk opdager Hvis checken er falsk. De fleste forbrugere mener, at udtrykket “check har ryddet” ikke betyder det svigagtig.

Bør kontrollen viser sig for at være falske, er indskyderen ansvarlig for penge. Du har sikkert fået en meddelelse fra din bank, kaldet en “svig Alert”. Denne erklæring fortæller dig, at du er den ansvarlige part og giver dig nogle oplysninger. Da du beskæftige sig med den person, der gav dig penge, befinder du dig i den bedste position til at afgøre, om det er risikabelt.

Du kan finde, at du skal tilbagebetale banken for dårlig kontrol. Dette kan naturligvis medføre økonomiske problemer, stress, og hvis du ikke er i god stand, kunne medføre, at du har kredit problemer.

Skridt du kan tage til beskyttelse dig selv:

1. må ikke acceptere en check for mere end den burde være. Spørgsmål denne praksis.

2. er kontoen navnet køberen, der betaler du?

3. ikke acceptere at betale penge til andre i udlandet for indskud du acceptere her.

4. spille det sikkert.

Brug din gode dømmekraft til at beskytte dig selv. Hvis der er nogen tvivl i dit sind, ikke fortsætte. Som rådgivning fra en kvalificeret fagmand inden du får involveret. Ved hjælp af pleje vil hjælpe dig med at undgå fremtidige problemer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.