Brug af gratis public domain lydbøger til fundraising

Gratis public domain lydbøger er tilgængelige for dem, der gerne vil drage fordel af denne store ressource. Omkostningerne for disse bøger er intet i forhold til, hvad det ville koste at købe en fuld-længde optagelse i det offentlige rum. Lydbøger er en af de nemmeste måder at give oplysninger til dine frivillige frivillige. Det er også en af de mest billige måder at gøre det på.

Lydbøger er meget nyttige for frivillige, da de ikke kræver noget udstyr til at lytte. Det eneste, der skal bruges, er en computer og en internetforbindelse. Fordelen ved at bruge gratis public domain lydbøger er, at selv om de fleste er i det offentlige rum, kan nogle stadig være ophavsretligt beskyttet. Hvis dette er tilfældet, skal dine frivillige muligvis først søge tilladelse fra ejeren af ophavsretten, før de er i stand til at kopiere eller bruge lydbøgerne.

En anden god grund til at bruge gratis public domain lydbøger er, at de er nemme at finde. I de fleste tilfælde vil det websted, hvor optagelsen er tilgængelig, have et link til optagelserne på deres hjemmeside. Dette gør det nemt for dine frivillige blot at klikke på linket og have adgang til lydbøgerne med det samme. Der er ingen bekymringer om at køre tværs over byen til biblioteket for at hente en kopi af en bog, der ikke virker.

Selvom mange mennesker ved, at brug af gratis offentlige lydbøger er en fantastisk måde for dine frivillige at tjene penge, er nogle bange for, at de ikke kan lære de færdigheder, der er nødvendige for at fuldføre en lydbog. De har ret. En gratis lydbog er anderledes end de fleste skriftlige formularer. Du kan dog oprette en lydfil, der kan bruges til træning af dine egne frivillige.

Det er nemt at oprette optagelser. Når dit projekt er sat op, skal du blot gå til Librivox’s hjemmeside og tilmelde dig. Du kan endda oprette din egen konto, hvis du foretrækker det. Når du har registreret dig, vil du være i stand til at uploade alle gratis public domain bøger, som du gerne vil optage. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at begrænse dine frivillige til bare bøger. Du kan vælge mellem en lang række lydfiler, der er tilgængelige gratis, eller som er i det offentlige domæne.

Som du kan se, er det både enkelt og effektivt at bruge lydfiler til fundraisingkampagner. Hvis du er interesseret i at oprette gratis lydbøger til at give væk til dine frivillige, så skal du tjekke ud Librivox. De har et fantastisk udvalg af bøger, og de er helt gratis.